Nastavak radova u Mačvanskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Glavna saobraćajnica kroz Mačvansku Mitrovicu biće kompletno rekonstruisana u narednom periodu.

Radiće se na dva dela naseljenog mesta, kako na samom ulasku, tako i na trasi od crkve do starog mosta.

“Što se tiče infrastrukture u Mačvanskoj Mitrovici, konkretno nastavka radova na saobraćajnicama, očekujem da oni startuju početkom oktobra meseca kako bi smo uspeli da ih završimo tokom ove građevinske sezone. Radovi će obuhvatati i uređenje pešačke staze i atmosferske kanalizacije”, rekao je načelnik Gradske uprave za opšte i zajeničke poslove i imovinu Miroslav Jokić.

Prema njegovim rečima nešto komplikovaniji će biti radovi od crkve prema izlasku iz Mačvanske Mitrovice zato što će u tom pojasu Javno komunalno preduzeće “Vodovod” zajedno sa “Sremgasom izvesti radove na zameni postojeće infrastrukture.

“Zamena postojeće infrastrukture je posebno važna za “Vodovod”, jer se radi o da tako kažem magistralnom vodu koji snabdeva okolna mesta pijaćom vodom”, rekao je Jokić.

On je dodao da će se deo radova na toj deonici izvoditi i tokom večernjih časova, kako bi bili završeni u što kraćem vremenskom period.

“Ne možemo da dozvolimo da saobraćaj kroz Mačvansku Mitrovicu bude obustavljen, što zbog samih građana, što zbog kompanije “Vahali” koja se nalazi u Zasavici i zapošljava oko 500 naših sugrađana. Zaista se moramo potruditi da radovi u budu izvedeni brzo”, rekao je načelnik.

You may also like