MMA spektakl pod nazivom „Megdan“, peti po redu održan je proteklog leta u Sremskoj Mitrovici, a šesti „Megdan“, „Megdan 21. veka“ biće održan u beogradskoj Areni. Organizacija je za dve godine dovoljno porasla da sme da zakuca na vrata najveće dvorane u Srbiji.

Ono što će šesti Megdan učiniti drugačijim od prethodnih jeste saradnja između Megdana i Ivana Dijakovića, osnivača UFD, sjajnog menadžera i čoveka koji je spreman da Megdan učini još većim i jačim.

„Megdan je ozbiljna priredba, najjača u regionu kada se radi o MMA i kik boksu, sa sjajnom produkcijom. Uvek je tu i mnogo navijača, a dobri borci i dobre borbe se već podrazumevaju. Želeo bih da pohvalim i Aleksu (Balaševića, prim.aut.) koji radi veoma dobar posao. Mislim da je sledeći korak, Megdan koji će biti održan u beogradskoj Areni, pravi pokazatelj koliko je Megdan veliki“, rekao je Ivan Dijaković za Sport Klub.

„Megdan „21. veka“ koji nas očekuje u beogradskoj Areni ove zime. To će biti finale dvogodišnje sportske imperije koju smo započeli 22. aprila 2017. i samim tim početak sledećih uspeha. Ivan Dijaković je jedan od vodećih menadžera Evrope, osnivač je UFD i mnogo nam pomaže i zajedno uz njegove konekcije trenerski posao i menadžment borci sa Megdana dominiraju svetom. Najbolji primer je Aleksandar Džoker Ilić“, poručio je Aleksa Balašević.

Jedan od učesnika šestog „Megdana“, ali i „Megdana“ u Sremskoj Mitrovici je i crnogorski borac Vaso Bakočević član kluba „Ahilej“.

Pred Bakočevića iz kluba „Ahilej“ na „Megdanu“ nastupiće još i Igor Krstić.


09 DEC 2019 PONEDELJAK, 20:00

ULAZNICE

Izvor: megdan.rs

You may also like