Mala dela su velika stvar – Lidl Srbija i Crveni krst Srbije prikupljaju namirnice za najugroženije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U susret predstojećim praznicima, Lidl Srbija pokreće veliku kampanju prikupljanja namirnica za korisnike humanitarnog programa Crvenog krsta Srbije, pod nazivom „Mala dela su velika stvar“, u kojoj se potrošači pozivaju da kupe i doniraju proizvode.

Akcija će trajati od 28. novembra do 15. decembra u svim Lidl prodavnicama, a u znak zahvalnosti doprinosu potrošača, kompanija će obezbediti dodatna novčana sredstva, namenjena opremanju više od 10 Narodnih kuhinja širom Srbije.

U navedenom periodu, volonteri Crvenog krsta Sremska Mitrovica dežuraće u Lidlovom objektu u Sremskoj Mitrovici, kako bi potrošače koji nisu informisani, upoznali sa realizacijom ove kampanje.

U ovom periodu potrošači će moći da doniraju osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu, tako što će kupiti označene proizvode u Lidlu, a potom ih odložiti na sto iza kase.

Kompanija Lidl Srbija nedavno je donirala 7 tona hrane Crvenom krstu Srbije,a sada u okviru akcije prikupljanja namirnica nastavlja saradnju sa ovom humanitarnom organizacijom, kako bi unapredila uslove života u zajednicama u kojima je otvorila svoje prodavnice.

You may also like