Sremska Mitrovica – Radovi na rekonstrukciji objekta Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici mogli bi da startuju već naredne godine.

Prema rečima načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslava Jokića, trenutno je u toku izrada projekta.

“Nešto što nas svakako čeka u narednom periodu jeste kompletna rekonstrukcija Opšte bolnice, radiće se sve, kako na spoljašnjosti, tako i u unutrašnjosti objekta kako bi dobili jednu energetski efikasnu, modernu, funkcionalnu celinu”, rekao je za Ozon Jokić.

On je dodao da očekuje da se projektovanje privede kraju u narednih 3 do 6 meseci, jer kako ističe, radi se o jednom ozbiljnom i sveobuhvatnom poslu koji zahteva dosta vremena.

“Nadam se da ćemo konkretne radove na ekonstrukciji da otpočnemo naredne godine, a s obzirom o kojoj ustanovi je reč, oni će se odvijati po etapama, jer bolnica ne može i ne sme da prestane sa radom”, rekao je načelnik.

Prema njegovim rečima projektom će biti obuhvaćena i izgradnja dva kompletno nova objekta. U jednom od njih, koji će biti u samom sklopu bolnice biće smeštena Hitna pomoć, dok će drugi biti smešten u bolničkom kompleksu i namenjen za odeljenje palijativne nege.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Zorica m 22.09.2019. - 8:02 am

Molim ih da dobro cuvaju dokumentaciju za nestale bebe! One bebe koje su otete po rodjenju od svojih roditelja, ima ih puno!!!

Komentari su zatvoreni.