Jedno slobodno radno mesto

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Opšta bolnica Sremska Mitrovica raspisala je oglas za prijem u radni odnos za jedno radno mesto.

Oglas je raspisan za radno mesto:

Viši fizioterapeut – Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – Sektor za zajedničke medicinske poslove, na određeno vreme do 6 meseci, zbog povećanog obima posla, sa punim radnim vremenom.

– izvršilac 1.

Uslovi: visoko obrazovanje iz oblasti medicine, na osnovnim studijama prvog stepena (osnovne strukovne/akademske studije) po propisu koji uređuje visoko obrazovanje, počev od 10. septembra 2005. godine smer strukovni fizioterapeut ili na osnovnim studijama u trajanju od najmanje dve godine, po propisu koji je uređivao visoko obrazovanje do 10. septembra 2005. godine,smer – viši fizioterapeut,licenca za rad u struci, položen stručni ispit.

Opis poslova: obavlja specijalne vidove fizikalne terapije (ekspocijalne struje, kinezi terapiju i sl.). Neposredno sprovodi tretman fizikalne medicine i rehabilitacije. Vrši aktivnu terapiju kod pacijenata kod kojih je nužna fizikalna terapija pod nadzorom i po uputstvima doktora medicine-specijaliste fizikalne medicne i rehabilitacije Radi uz pomoć aparata za fizikalnu terapiju, elektroterapiju, i stara se da isti uvek budu u ispravnom stanju. Sprovodi elektrosterilizaciju, kinezi terapiju, hidroterapiju, parafinsku terapiju. Radi i druge poslove iz svoje stručnosti za celokupnu ambulantu po nalogu doktora u ambulanti i šefa kojima je neposredno i odgovoran.

Konkurs je otvoren od 26. jula do 02. avgusta. Više informacija na zvaničnom sajtu Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i