Sremska Mitrovica – Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je nekoliko javnih konkursa za dodelu besprovratnih sredstava namenjenih različitim subjektima, a u funkciji unapređenja turističkog potencijala i ukupnog privrednog razvoja AP Vojvodine. Neki od konkursa namenjeni su ženskom preduzetništvu, klaster organizacijama, poslovnim inkubatorima, kao i udruženjima građana za organizovanje kongresa i manifestacija.

Raspisani su i konkursi za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima za subvencionisanje izdataka za nabavku repromaterijala, mašina, opreme ili softvera, potom za razvoj i revitalizaciju poslova koji se smatraju umetničkim i starim zanatima,kao i za razvoj kreativne ekonomije.

Takođe, aktuelni su i konkursi za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za podizanje kvaliteta objekata za degustacionu promociju i promociju tradicionalnih proizvoda, za tehnološko osavremenjavanje ugostiteljskih objekata i objekata za degustaciju u cilju inoviranja procesa, za doprinos razvoju socijalne ekonomije, kao iza sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala AP Vojvodine.

Rok za podnošenje prijava po ovim javnim konkursima je 11. april 2019. godine.

Tekst konkursa i konkursna dokumentacija može da se preuzme na web stranici Sekretarijata:
OVDE.

Izvor: Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik