IMMOFINANZ otvorio 10. STOP SHOP ritejl park u Srbiji

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Austrijski IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi, otvorila je juče deseti STOP SHOP ritejl park u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici.

Zvaničnoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, Ditmar Rejndl (Dietmar Reindl), glavni operativni direktor kompanije IMMOFINANZ i Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ u Srbiji.

STOP SHOP ritejl park nudi jedinstveno šoping iskustvo građanima Sremske Mitrovice i okoline, sa ukupno 22 domaća i internacionalna brenda koji se prostiru na 7.000 kvardata. Zahvaljujući kvalitetnom miksu zakupaca, počevši od garderobe, kozmetike, obuće, do opreme za domaćinstvo i gastronomije, STOP SHOP ritejl park omogućava prijatnu šoping atmosferu za svakoga, a naročito za cenovno orijentisane porodice. U okviru STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici posetiocima će biti dostupna i 309 parking mesta.

Gospodin Joško Piteša, menadžer operacija kompanije za Srbijju istakao je da je IMMOFINANZ izgradnjom 10-og STOP SHOP-a ispunila svoj cilj postavljen na otvaranju prvog ritejl parka u Srbiji, u Čačku 2015. godine.

„Veoma smo ponosi na otvaranje našeg desetog STOP SHOP ritejl parka u Srbiji. STOP SHOP brend fokusira se na izgradnju ritejl parkova u malim gradovima i okruzima kako bi lokalnim stanovnicima omogućio pristup širokom spektru proizvoda i brendova. Takođe, STOP SHOP ritejl park je idealan za „pametne kupce“ koji cene pristupačne lokacije sa kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama“, istakao je gospodin Pitesa.

Gospodin Ditmar Rejndl, glavni operativni direktor kompanije IMMOFINANZ se ovom prilikom obratio posetiocima rekavši da je 2015. prvobitna investicija IMMOFINANZ-a u Srbiji iznosila 60 miliona evra i da je, zaključno sa 2019. godinom, ova investicija porasla na 112 miliona evra. Od dolaska STOP SHOP ritejl parkova u Srbiju, otvoreno je 1.700 radnih mesta.

„Želim da se zahvalim kompaniji IMMOFINANZ na ukazanom poverenju i izuzetnoj saradnji koju smo otpočeli u vreme kada sam bio gradonačelnik. Veliko mi je zadovoljstvo što je upravo 10-i STOP SHOP ritejl park otvoren u Sremskoj Mitrovici. Realizacija ove investicije je izuzetno važna za grad i okolna mesta, i iskreno se nadam da će građani uživati u dobroj atmosferi, kao i kvalitetnoj i povoljnoj kupovini“, izjavio je ministar Nedimović.

STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici u potpunosti je izdat. Raznovrsni miks zakupaca uključuje dobro poznate domaće i inostrane brendove: Katrin, Barbosa, New Yorker, Panter menjačnica, DM, Lilly, Planika, Galen Pharm, Gigatron, Sport Vision, Opposite Shoes, Pertini, Café Pauza, Woby Hause, LC Waikiki, CCC, Intersport, Dekor Dom, N Sport, Only smile is 4 you, Pet Zone i Deichmann.

Tokom dana otvaranja, posetioci su mogli da uživaju u celodnevnom zabavnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i zanimljivim aktivnostima. Program su vodili naša popularna TV voditeljka Marija Kilibarda i Inspektor Blaza, poznati komičar i radio voditelj. Muzičke zvezde večeri bili su Bajaga i Instruktori, jedan od najslavnijih rok bendova na Balkanu, kao i popularni Tropico band.

Pored Sremske Mitrovice, ostali STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji nalaze se u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subotici i Smederevu.

Možda Vam se svidi i