I Mitrovica u nacionalnom projektu „Coca-Cola podrška mladima“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica je doneo odluku da podrži i aktivno učestvuje u nacionalnom projektu „Coca-Cola podrška mladima“ koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla.

Ovaj program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, NALED-om i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade.

Program se sprovodi u 20 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.

Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 8. do 10. maja 2019. godine u sali 2 gradske uprave Sremska Mitrovica.

Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže OVDE.

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-line predavanja, radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti sertifikat „Coca-Cola HBC Srbija“.

You may also like