FOTO Asfaltiranje saobraćajnice prema LIDL-u

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas su startovali radovi na asfaltiranju pristupne saobraćajnice za prilaz objektima LIDL i STOP SHOP. Iste je obišao načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić.

„Počeli smo sa asfaltiranjem pristupne saobraćajnice koja će se koristiti za prilaz objektima LIDL-a i STOP SHOP centra, a to znači da radovi teku predviđenom dinamikom i da se realizuju u predviđenim rokovima. Pored pristupne saobraćajnice, odnosno asfaltiranja paralelno se radi na postavljanju pešačke staze u vidu behaton ploča, takođe se radi na izgradnji biciklističke staze koja će biti odvojena od ovih saobraćajnica, na postavljanju nove javne rasvete i instalacija, odnosno infrastrukture za semafornu signalizaciju koja će omogućiti levo skretanje iz pravca grada prema Laćarku, a kako bi se došlo do pomenutih objekata“, rekao je Jokić.

Prema njegovim rečima asfaltiranje će biti završeno danas u najvećem delu saobraćajnice, a nakon toga ostaće da se urade sami prilazi prodajnim objektima.

Vrednost radova iznosi 45 miliona dinara i obezbeđena su od strane grada Sremske Mitrovice.

Možda Vam se svidi i