70 godina Obojkaškog saveza Vojvodine, priznanja za najzaslužnije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Povodom obeležavanja 70 godina postojanja Odbojkaškog saveza Vojvodine danas je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici organizovan prijem i dodela priznanja najzaslužnijim odbojkaškim radnicima i klubovima sa teritorije Srema.

Prijemu su prisustvovali predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović, gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i načelnik Uprave za sport Ilija Nedić.

“Region Sremske Mitrovice i čitav region Srema je izuzetno značajan kako za odbojkaški savez Vojvodine, tako i za Odbojkaški savez Srbije. Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Sanaderom pruža zaista veliku podršku sportu, a posebno odbojci i to se vidi i primeti kroz napredovanje svih ekipa. Upravo zbog toga ja iskreno očekujemo da će ove godine klub “Srem Eaton” ostvariti povratak u Superligu gde mu je i mesto”, rekao je Bogunović.

On je dodao da su danas priznanja dodeljena svim klubovima sa teritorije Srema, odnosno predstavnicima odbojkaških klubova iz Šida, Rume, Pećinaca, Stare Pazove, Iriga, Inđije i Mitrovice, kao i nekolicini zaslužnih pojedinaca.

Upravo jedan od dobitnika priznanja je i Srđan Radovanović, dugogodišnji trene i sportski direktor ŽOK “Srem”.

Možda Vam se svidi i