„Uzmi račun i pobedi“: Jedna nagrada otišla u Mačvansku Mitrovicu

Od strane Ozon
0 komentar

U drugom izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi – 2018“ izvučene su 33 nagrade – stan u Beogradu, 12 automobila i 20 poklon vaučera.

Suzana Puškaš iz Kule osvojila je stan od 51 kvadrat u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Dobitnici 12 automobila „Fiat 500L“ su Dregelin Gucu iz Deliblata, iz Marija Mosnak iz Veternika, Vuk Kovijanić iz Kruščića, Milica Perović iz Beograda, Ivan Milošević iz Smedereva, Mira Popović iz Loznice, Pejo Vukmirović iz Beograda, Petar Blesić iz Subotice, Lejla Selimović iz Novog Pazara, Nada Pantelić iz Beograda, Tanja Milošev iz Pančeva i Eleonora Ver Kelemen iz Subotice.

Vaučere „Gomexa“ u vrednosti od 60.000 dinara dobili su Aleksandra Jovanović iz Niša, Milan Žarković iz Beograda, Rade Pavlović iz Umčara, Blagoje Nenić iz Stare Pazove, Milojka Marjanović iz Čačka, Boško Dobrić iz Novog Pazara, Mirko Mirković iz Čačka, Alma Čičić iz Nove Varoši, Saveta Milenković iz Niša i Cica Virijević iz Kragujevca.

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera „Tehnomanije“ u vrednosti od 60.000 dinara su Vladimir Popović (poštanski broj 15308), Dejan Mijadinović iz Jagodine, Nikola Radovanović iz Mačvanske Mitrovice, Zorica Kulić Ilić iz Beograda, Živka Danilović iz Despotovca, Jovo Lazukić iz Novog Sada, Slavomir Nedić iz Kraljeva, Ivan Petrović iz Beograda, Jasmina Vojinović iz Smedereva, Vojislava Grnčarević iz Beograda.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

You may also like