„Uzmi račun i pobedi 2018“ Sutra dupleks od 116 m2 i 12 automobila

Тreće izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018.“ biće održano u subotu uz direktni prenos na RTS.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Godinu borbe protiv svie ekonomije su, između ostalih, podržali nekadašnji fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, glumica Mina Lazarević, mladi džudo reprezentativci i osvajači najsjajnijih odličja sa brojnih takmičenja Nemanja i Stefan Majdov.

Ovaj put, kako se navodi, akciju su podržali i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim internacionalnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja.

Oni će u subotu doneti sreću gradjanima Srbije i izvući dobitnike vrednih nagrada.

Treće izvlačenje u kojem učesnike očekuju vredne nagrade biće održano u subotu, 17. marta, u 17.25 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Forma ideale“ i „DIS“

Komisija od pet članova odmah po izvlačenju koverti tokom emisije proveriće da li one ispunjavaju uslove definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre, Vlada Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 18. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priredjivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priredjivač organizovati.
Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu 21. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije
i nagradne igre uzmi račun  i Radio televizije Srbije

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predvidjenih za pražnjenje poštanskih sandučića 16. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 16. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbedjenje MUP Srbije.

You May Also Like