Uređenje stambenih zgrada

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U narednom periodu, prema rečima direktora „Gradskog stanovanja“ Miloša Kovača kreće akcija uređenja stambenih zgrada.

„Služba održavanja u narednih nekoliko dana će krenuti u pregled stambenih zgrada u smislu da će popisivati kvadraturu unutrašnjosti radi akcije koju planiramo da realizujemo, a to je da se na svakih 5 godina okreči stambena zgrada iznutra“, rekao je Kovač.

On je pozvao stanare na strpljenje i razumevanje, jer je posao koji ih čeka ogroman, a postoje zgrade koje su u lošijem stanju od drugih i one će prve biti okrečene.

„Zgrade koje su u lošijem stanju imaće prioritet, kao što su recimo zgrade u naselju KP dom i zgrade u takozvanom naselju Hesna. Na njih ćemo staviti akcenat u ovoj godini, da što više takvih zgrada okrečimo i sredimo da izgledaju lepše i budu prijatnije za život. Ukoliko neke zgrade ne budu okrečene u ovoj biće svakako u narednoj godini“, objašnjava Kovač.

On dodaje da će počevši od ove godine „Stanovanje“ staviti akcenat i na rešavanje problema rasvete u zgradama.

„Imamo situaciju da sijalice i sijalična grla u pojedinim zgradama ili ne postoje ili su pokvarena, tako da ćemo mi rešiti u ovoj godini sigurno nekih 90% tih problema, ali to ne znači da ćemo rešiti i problem brojila bez kojih su neke zgrade ostale usled neplaćanja računa“, završava Kovač.

You may also like