Ubistvo u Sremu

Od strane Ozon
0 komentar

Osamdesetdvogodišnji Klinko O. iz Stare Pazove pronađen je u ponedeljak u kasnim popodnevnim satima mrtav u svojoj porodičnoj kući gde je živeo sam.

Beživotno telo, kako „Novosti“ nezvanično saznaju pronašao je njegov rođak, koji je prvo pomislio da je starac preminuo, ali je kasnije na njegovoj glavi primetio povrede, te je odmah obavestio policiju, koja je započela istragu.

Za starca koji koji godinama živi sam, komšije iz ulice Jana Kolara u Staroj Pazovi, imaju samo reči hvale. Kažu da je bio povučen, vitalan i da je sve poslove, iako je prešao 80-tu, obavljao bez ičije pomoći.

– Mi smo uvek govorili da će nas on sve nadživeti u ulici, koliko je bio sposoban da o sebi brine. Nije imao decu, a koliko znam ranije nikada nije bio na meti razbojnika. Tek kada smo videli policiju u njegovom dvorištu shvatili smo da se nešto desilo – kaže jedna od Klinkovih komšinica.

Starac je poslednji put viđen u petak u popodnevnim satima.

– On je udaren tupim predmetom u glavu dva puta, nakon čega je sigurno nastupila smrt. Telo je poslato na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, kada ćemo saznati tačan uzrok smrti – kaže izvor „Novosti“.

Policija traga za nepoznatim počiniocem ili počiniocima, ovog krivičnog dela ubistva.

blic.rs

Možda Vam se svidi i