U nedelju Velika nagrada Sremske Mitrovice, izmenjen režim saobraćaja

Sremska Mitrovica – Velika nagrada Sremske Mitrovice – Prvenstvo Srbije u super sprint triatlonu održaće se u nedelju, 1. jula na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici.

Tim povodom danas je u Poslovno sportskom centru „Pinki“ održana konferencija za medije. Na konferenciji govorili su Aleksandar Gavrilović, ispred domaćina takmičenja TK „Sava“, generalni sekretar Sportskog saveza grada Nemanja Crnić i Ljudmila Medan koja zajedno sa Gavrilovićem vodi Triatlon kamp „Put od talentovane devojčice do snažne takmičarke“. Konferenciji su prisustvovale i devojčice iz kampa koje će uzeti učešće u prvenstvu.

Prema rečima Gavrilovića takmičenje u Mitrovici okupiće 115 takmičara iz pet zemalja, pa će pored triatlonaca iz Srbije, trčati, plivati i voziti bicikli još i takmičari iz Rumunije, Makedonije, Hrvatske i Crne Gore.

Grad Sremska Mitrovica, Uprava za sport i Sportski savez grada pružili su podršku u organizaciji prvenstva.

Zbog održavanja Velike nagrade Sremske Mitrovice u tratlonu biće izmenjen režim saobraćaja u jednom delu grada.

U vremenskom periodu od 10:30 do 14:00 časova navedenog dana za saobraćaj biće zatvorena ulica Stevana Sremca od raskrsnice sa „Ribolovcem“ do raskrsnice ulice Vojvode Stepe i deo ulice Vodna i Promenada u zoni raskrsnice sa ulicom Stevana Sremca.

Za saobraćaj se zatvaraju raskrsnice ulice Stevana Sremca sa sledećim ulicama: Save Sogića, Jovice Trajkovića, Posavska, Baanova i Vojvode Stepe.

Mole se svi vozači da koriste alternativne pravce, mole se stanari ove ulice da svoja vozila pomere iz te zone ukoliko će im trebati u navedenom terminu i da zbog bezbednosti učesnika ne parkiraju vozila blizu ili na saobraćajnici u ulici Stevana Sremca.

You May Also Like