Sredstva za takozvane brzinske displeje u Laćarku

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj je u tekućoj godini dodelio podsticajna sredstva u ukupnom iznosu od 17 miliona dinara za razvoj saobraćaja i putne infrastrukture na teritoriji AP Vojvodine. Sremskoj Mitrovici dodeljena su sredstva u visini od 1,2 miliona dinara.

Bespovratna sredstva namenjena su za podsticanje izgradnje saobraćajne signalizacije i postavljanje tehničkih sredstava za usporavanje saobraćaja u zonama škola i zonama usporenog saobraćaja, potom za postavljanje brzinskih displeja u naseljenim mestima i opremanje raskrsnica i pešačkih prelaza u naseljenim mestima svetlosnom saobraćajnom signalizacijom.

Kako je za Ozon potvrđeno iz gradske Službe za informisanje sredstva će biti namenjena za kupovinu brzinskih displeja koji će biti postavljeni u zoni škole u Laćarku.

Pored Mitrovice sredstva su dodeljena još i Novoj Crnji, Šidu, Bačkom Petrovcu, Pećincima, Sremskim Кarlovcima, Beočinu, Irigu, Odžacima, Кuli, Senti, Novom Кneževcu i Bečeju.

Možda Vam se svidi i