Radovi u Mačvanskoj ipak na čekanju

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Najavljeni radovi na uređenju puta u delu Mačvanske Mitrovice koji su trebali da se izvrše krajem prošlog meseca, moraće da sačekaju još neko vreme.

Kako je za Ozon media objasnio Miroslav Keser, direktora ”Sirmijumputa” planirani radovi u centru Mačvanske trebali su biti realizovani u sklopu radova na redovnom letnjem održavanju saobraćajnica, ali kako dalje kaže, sredstva za tu namenu su utrošena, tako da se morao čekati rebalans budžet zahvaljujući kojem je još 10 miliona izdvojeno u te svrhe.

„Radove u Mačvanskoj Mitrovici, tačnije u samom centru naselja, od pošte, pa do crkve koji će obuhvatati skidanje površinskog sloja asfalta i postavljanje novog, a zatim i krpljenje svih udarnih rupa od crkve do Brodogradilišta „Vahali“ na ulasku u Zasavicu II možemo realizovati tek za oko mesec, mesec i po dana“, rekao je Keser.

On je objasnio da je to tako, jer će tek na narednoj sedici Skupštine grada biti usvojen novi program rada „Sirmijumputa“ koji obuhvata i pomenute radove.

Možda Vam se svidi i