Predavanja na temu „Predstavljanje mera IPARD programa Republike Srbije“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Privredna komora Srbije uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), organizuje predavanja na temu „Predstavljanje mera IPARD programa Republike Srbije“ za sve zainteresovane kompanije i individualne proizvođače. Zainteresovani učesnici će se upoznati sa osnovnim uslovima programa, pravilima i načinima na koje se mogu koristiti pretpristupna sredstva EU namenjena poljoprivrednoj proizvodnji i prerađivačkoj industriji.

U drugom delu predavanja će između ostalog biti predstavljeni ostvareni rezultati i predstojeće aktivnosti projekta „Smanjenje barijera za ubrzani razvoj tržišta biomase u Srbiji“, koji se finansira iz sredstava Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF), a realizuju ga UNDP, Ministarstvo rudarstva i energetike i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, kao i film na temu razvoja tržišta biomase u Srbiji.

Predavanja su besplatna, a održaće se u Regionalnoj privrednoj komori Sremskog upravnog okruga (adresa: Sremska Mitrovica, Кralja Petra I/II) u utorak, 30. januara od 11:00 časova.

Nakon prve serije predavanja, PКS će organizovati sledeću turu radionica u malim grupama. O rasporedu i lokacijama na kojima će se dalje radionice održavati, PКS će poslati naknadni poziv.

You may also like