Novih 150 slobodnih radnih mesta u „Cooper Standardu“

Sremska Mitrovica – Američka kompanija „Cooper Standard“ koja već godinama unazad uspešno posluje u Sremskoj Mitrovici potpisala je novi ugoor koji će doneti oko 150 slobodnih radnih mesta.

Ovu informaciju kratko je potvrdio gradonačelnik Vladimir Sanader, koji nije želeo da ulazi dublje u to sa kim i kakav ugovor je kompanija „Cooper“ sklopila, ali je rekao da se radi o značajnom projektu i saradnji sa jednom velikom automobilskom grupacijom, te da će u narednom periodu ova kompanija zaposliti 150 ljudi.

Kako je dodao prvi čovek Mitrovice do kraja ove ili u toku naredne godine „Cooper“ očekuje još jedan projekat, a samim tim i nova zapošljavanja.

Trenutno u „Cooper Standardu“ u Sremskoj Mitrovici zaposleno je oko 500 lica, što je duplo manje od kapaciteta kompanije.

Pročitajte još

5 thoughts on “Novih 150 slobodnih radnih mesta u „Cooper Standardu“

  1. Kakve lagarije. Treba da smanje i ovo sto sad imaju. Bezite od kupera. Pozdrav od radnika kupera.

  2. Uslovi rada sacuvaj boze.. ponasanje prema radnicima ne treba ni komentarisati.

  3. U firmi CS ide prica kako ima 100 radnika viska, ne razumem otkud sad zaposljavanje novih…? Verovatno nas Gradonacelnik nije dobro obavešten….

  4. Pala proizvodnja na nivou svih CS u svetu za 15 procenata u SM treba da bude otpusteno 108 radnka , po dvoje iz svake smene sluzbe odrzavanja , tri Tehnicara , informacija od utorka . Pa ko koga sad laze ovde ?
    Proizvodnja je u buli do guse ,a oni hoce nove projekte , pa jedino da sklapaju lego kocke , mozda onda ostvare profit . hahhahahahahahahhaa.

  5. Svasta se prica po „proizvodnji“ firme CS , ja ne verujem da je to istina (sto se tice tog viska radnika) mada svako ko radi tamo zna kakvih sve „radnika“ ima (cast izuzecima) i da mozda postoji zelja rikovodstva firme da se „resi“ takvih radnika , setimo se primera Eatona od pre 2-3 godine…. I ne treba odmah pljuvati po firmi u kojoj radis , @Ramzes slazem se sa tim da su uslovi losi ali ovo drugo i nije bas tako , u nekim drugim firmama u SM moras ruku da podignes da bi isao u WC , neko te zameni na tvom radnom mestu pa tek onda ides , a pogledaj kako je u CS i sta se sve radi..

Comments are closed.