Novi uspeh plesnog studija „Alex Flashdance“

Članovi plesnog studija „Alex Flashdance“ iz Sremske Mitrovice učestvovali su na 6. Međunarodnom festivalu plesa „Spring Fest“, koji je održan u subotu, 14. aprila u Novom Sadu. Organizator ovog festivala je plesni studio “Impuls” iz Novog Sada.

Naši plesači su poneli kući divne utiske sa ovog takmičenja, a ostvarili su i odlične rezultate:

Koreografija Pink Panteri – 1. mesto (Una Grčanac, Marija Stojković, Tijana Blagojević, Vanja Ilić, Lana Šarić, Emilija Mirčeta, Milana Kukić).

Koreogafija Egipat – 1. mesto (Natalija Mirčeta, Ivana Sisojević, Ena Boričić, Ina Boričić, Miroslava Nedeljković, Mia Živanović, Maja Hokulić, Nikolina Čonić, Isidora Nikolić, Anastasija Kalata, Nevena Vuletić, Anđela Savić, Sandra Pristajko, Katarina Tokić, Anastasija Tokić).

Koreografija Japanske lutke – 1. mesto (Maša Kovačević, Tara Gojković, Alisa Žambok, Jana Milošević, Una Nedimović).

Solo Disco Dance (Dalibor Latković) – 2. mesto.

Plesni studio “Alex Flashdance“ postoji već 5 godina, a časovi u studiju su podeljeni prema uzrastu: deca i mladi od 4 do 20 godina i posebne grupe za uzrast 20+ godina za devojke i žene koje žele jednostavno da plešu, da se odmore od redovnih obaveza, a usput malo i kondicije da uhvate.
Na treninzima se rade street plesovi (disco dance, hip hop, street dance show…).
Za devojke i žene, u pitanju je rekreativni ples (street dance, latino, belly dance, fitness…)

Osnivač i koreograf plesnog studija je Aleksandra Risteski, diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, aktivni plesač od 1996. godine, sa postignutim brojnim uspesima na raznim državnim i međunarodnim takmičenjima (4 puta državni prvak, 6 puta vicešampion države, 3 puta balkanski prvak u 4 plesne discipline…)

You May Also Like