Najmlađe košarkašice Srema ubedljivo pobedile u Pančevu

Od strane Ozon
0 komentar

U 5. kolu Kvalitetne lige Vojvodine za mlađe pionirke, košarkašice Srema pobedile su ubedljivo na gostovanju u Pančevu ekipu „Tamiš 2“ rezultatom 52:20 (17:4, 20:3, 9:5, 6:8).
Od samog početka meča Srem je vodio i iz minuta u minut povećavao razliku. Posle prve četvrtine gošće su već imale 13 poena prednosti. U drugoj četvrtini Srem je igrao još efikasnije pa se na poluvreme otišlo sa visokih 20 poena razlike u korist gošći. Trener Srema Nikola Milošević, u drugom poluvremenu ukazao je šansu svim igračicama. Treća četvrtina takođe je pripala košarkašicama u žuto-crnim dresovima. Samo poslednju četvrtinu igračice iz Pančeva uspele su da dobiju sa poenom razlike. Na kraju utakmice Srem je zasluženo pobedio više nego ubedljivim rezultatom 52:20.
Najefikasnija igračica na meču bila je Balanac Nikolina iz Srema sa 16 postignutih poena dok je kod domaćina najefikasnija bila Isailović N. sa 7 poena.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Kevilj Milica, Škiljni Milica, Balanac Nikolina 16p, Kostić Svetlana 11p, Kojić Ana, Drinić Anđela 2p, Tanasić Sara 5p, Đorđić Dunja, Vasić Marina 12p, Đorđić Milica 2p, Bulat Kristina 2p, Novoselac Kristina 2p, Todorović Ena, Jovanović Nikolina.
Trener: Milošević Nikola.

U sledećem kolu ŽKK „Srem“ gostuje u Banatskom Karlovcu ekipi ŽKK „Jugobanat“.

Možda Vam se svidi i