Košarkašice Srema slavile protiv Titela

Od strane Ozon
0 komentar
U 7. kolu Kvalitetne lige Vojvodine za pionirke, u sali Mitrovačke gimnazije u Sremskoj Mitrovici, ŽKK „Srem“ je pobedio ŽKK „Titel“ rezultatom 59:52 (14:10, 6:20, 18:16, 21:6). Košarkašice „Srema“ nervozno su otvorile utakmicu ali su ipak uspele da dobiju prvu četvrtinu sa 4 poena razlike. Domaće igračice odigrale su veoma loše drugu četvrtinu, sa mnogo ishitrenih šuteva i neorganizovanih napada. Košarkašice „Titela“ dobile su drugu četvrtinu sa 14 poena razlike. Na odmor se otišlo sa 10 poena razlike u korist „Titela“. U trećoj četvrtini vođena je velika borba. Domaće igračice bile su za nijansu bolje i dobile treću četvrtinu sa 2 poena razlike. Pred poslednji period utakmice „Srem“ je gubio 8 poena razlike. U poslednjem momentu igračice u crno-žutim dresovima trgle su se, zaigrale mnogo bolje i sigurnije. Igračice „Titela“ nisu imale rešenje za odličnu i nezaustavljivu Jelenu Janković koja u poslednjoj četvrtini postigla 13 poena. „Srem“ je preokrenuo rezultat u svoju korist 3 minuta pre samog kraja utakmice. Domaće igračice uspele su mirno da privedu utakmicu kraju i pobede sa 7 poena razlike.
Najefikasnija igračica na meču bila je Jelena Janković iz ŽKK „Srem“ sa 28 postignutih poena, dok je u ekipi ŽKK „Titel“ najefikasnija bila Rodić N. sa 15 postignutih poena.
U sledećem kolu ŽKK „Srem“ dočekuje ekipu ŽKK „Radnički“ iz Kovina.
ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Divljak Milica 3p, Simić Ana 6p, Kostić Svetlana, Pavlović Ivana, Radaković Vladislava 14p, Vasić Marina, Rosić Milica, Nićiforović Anastasija 8p, Lotocki Vanja, Janković Jelena 28, Okanović Jelena.
Trener: Milošević Nikola.
ŽKK „Titel“ Titel: Višekruna M, Tegeltija S. 6p, Jelača J. 7p, Radanov A, Bilać K. 2p, Mihajlović M. 3p, Radanov T. 6p, Vasiljev J, Antić M. 2p, Rodić N. 15p, Tegeltija J. 11p.
Trener: Tegeltija S.

Možda Vam se svidi i