Lančani sudar na mostu (foto)

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – Jutros oko 7 časova na teretnom mostu koji spaja Mačvansku i Sremsku Mitrovicu, desio se lančani sudar.

U sudaru je, nezvanično saznajemo, učestvovalo osam vozila.

Informaciju da je doslo do nesreće potvrdili su iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Uviđaj je u toku, saobraćaj je trenutno na ovoj deonici puta obustavljen.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Vule 05.02.2018. - 1:00 pm

Da li iko ima hrabrsti da kaže da na putu nije bilo dovoljno soli, da putna služba ne radi svoj posao i da neko treba da krivično odgovorara zbog ove nesreće?

Zlatko 06.02.2018. - 2:26 pm

Na putu uopšte nije bilo soli, samo leda po kojem je bilo rizično i hodati. Pogledajte bilo koji snimak kako se ljudi oprezno kreću ili kako se policajci kližu pokušavajući da što pre obave komplikovan uviđaj i oslobode važnu saobraćajnicu. Kamion zimske službe je stigao tek kada su ih obavestili o nezgodi, grdosija sa 4 osovine, kao da treba da probije snežnu blokadu preko planinskog prevoja!? Da su nekoliko sati pre poslali stari FAP da rasturi so ili rizlu, do svega ovoga ne bi došlo. Zar iko može da pomisli da je moguće da se na jednom mestu skupi toliko neveštih vozača i napravi takav lom?

Komentari su zatvoreni.