Do 4. juna prijave za obuku konsultanata za digitalizaciju

Od strane Ozon
0 komentar

Prva četvorodnevna obuka konsultanata za digitalizaciju malih i srednjih preduzeća biće organizovana od 22. do 25. juna u Beogradu, a kandidati mogu da se prijave do 4. juna, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS).

Na obuku, u organizaciji novoosnovanog Centra za digitalnu transformaciju PKS, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ) i Austrijskom privrednom komorom (WKO), mogu da se prijave svi poslovni konsultanti koji žele da postanu partneri srpskoj privredi u procesu digitalne transformacije poslovanja.

Četvorodnevna obuka obuhvata dva modula: osnovni, odnosno opšti, koji je namenjen svim polaznicima kao obuka za izradu Digitalne mape puta, i drugi specifičan modul koji se odnosi na dva podmodula – Fokus Modul A: Digitalna transformacija (modeli i procesi poslovanja), kao i Fokus Modul B: E-trgovina/E-marketing i društvene mreže.

Polaznici se pri apliciranju opredeljuju za jedan od dva ponuđena podmodula i stiču uslove za sertifikaciju u skladu sa izborom.

Nakon obuke, polaznici koji zadovolje tražene kriterijume dobijaju međunarodno priznati šertifikat INCITE – austrijske Akademije kvaliteta Udruženja za poslovni konsalting i informacione tehnologije ovlašćene da izdaje sertifikate pružaocima IT usluga i poslovnim konsultantima sa relevantnim iskustvom, znanjem i veštinama u oblasti digitalizacije.

Kao odgovor na izazove digitalizacije, PKS osnovala je Centar za digitalnu transformaciju koji će se baviti podrškom digitalizaciji privrede, edukacijom, savetovanjem, stvaranjem strateških partnerstava sa nosiocima tehnologija, sa jedne strane, i kompanijama koje bi u svom poslovanju primenjivale ova rešenja, sa druge.

Tanjug

Možda Vam se svidi i