Bajkeri posetili Udruženje osoba sa autizmom i podelili paketiće

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 14. januara članovi Moto kluba „Excalibur“ iz Sremske Mitrovice posetili su prostorije Opštinskog udruženja građana za pomoć osobama sa autizmom, družili se sa mališanima i podelili poklone koje su za tu priliku pripremili.

Prema rečima Dejana Sladojevića iz „Excalibura“ članovi kluba su i ranije imali slične akcije u okviru kojih su pomagali sugrađane, a druženje i darivanje najmlađih za novogodišne i božićne praznike će se truditi da im postane tradicija.

„Došli smo da posetimo mališane i da im uručimo paketiće koje smo u klubu pripremili, u sradnji sa roditeljima smo nabavili deci ono što im je najpotrebnije, a naravno slatkiši su bili neizostavni. U principu nadam se da ćemo ovako nastaviti i naredne godine i da će ovo postati tradicija našeg kluba. Ovim putem pozivam i apelujem i na ostale klubove i udruženja u gradu da učine isto ili slično, jer u Mitrovici i okolini ima dosta mališana kojima je svaki poklon, ma koliko on bio mali ili skroman značajan“, rekao je Sladojević.

Član Udruženja Branko Lazić se zahvalio prijateljima iz Moto kluba „Excalibur“ i potvrdio negove reči.

„Nama je svaki poklon, svaka donacija izuzetno bitna, ali u suštini najbitnije nam je da ljudi znaju da postojimo, da shvate da smo i mi deo ovog društva i mogu samo da se zahvalim Moto klubu „Excalibur“ što su mislili na nas“, rekao je Lazić.

Opštinskog udruženja građana Sremske Mitrovice za pomoć osobama sa autizmom trenutno broji 45 članova i okuplja decu ne samo sa teritorije Sremske Mitrovice, nego i iz Rume i Šida.

Možda Vam se svidi i