4. „Sirmium dance fest“

Sremska Mitrovica – Plesni spektakl, četvrti po redu “Sirmium Dance fest” biće održan u Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici u subotu, 3. marta sa početkom u 09:00 časova u organizaciji Plesnog kluba “Sirmium dance“.

Svake godine ovaj festival okuplja sve veći broj učesnika i prerasta u tradicionalnu manifestaciju grada Sremska Mitrovica.

Ove godine na Festivalu učestvovaće preko trideset klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Hrvatske. Preko hiljadu takmičara pokazaće svoje plesno umeće u raznim plesnim disciplinama od Performing Artsa do Street plesova. Svi učesnici dobiće medalje i diplome, a za najbolje pripremljene su specijalne nagrade u vidu odlazaka na prestižne festivale u Rimini, Beču, Amsterdamu, Ljor de Mar, Pragu…

Program takmičenja:
– baby uzrast do 5,5 godina od 9h do 10h
– mini uzrast od 5,5 godina do 8,5 godina od 10h do 13h
– children uzrast od 8,5 godina do 12,5 godina od 13:30h do 18:30h
– juniori uzrast od 12,5 godina do 16,5 godina od 18:30h do 20:00h
– seniori preko 16,5 godina od 20:00h do 21:00h

Mitrovačka publika će imati priliku da uživa u plesnom programu dvanaest sati od ranih jutarnjih sati, a svečani defile svih klubova je predviđen za 13 časova. Svečanom otvaranju će prisustvovati načelnik Ilija Nedić u ime Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu, zatim Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica i Svetlana Sabo, direktorica Turističke organizacije Sremska Mitrovica.

You May Also Like