Žena na čelu „Srem – gasa“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na danas održanoj sednici Skupštine Grada Sremska Mitrovica jedna od tačaka dnevnog reda bili su izbori i imenovanja.

U okviru ove tačke dužnosti direktora Javnog preduzeća „Srem-gas“ razrešen je Dragan Vulin. Na njegovo mesto postavljena je Danica Nedić, diplomirani pravnik iz Čalme. Nedić će funkciju v.d. direktora “Srem – gasa” obavljati narednih godinu dana.

“Moj prvi utisak nakon imenovanja jeste da me čeka jedan ozbiljan rad s obzirom da s radi o ozbiljnom i velikom javnom preduzeću tako da ova moja nova uloga neće biti ni malo laka. Iskreno se nadam da će građani Sremske Mitrovice negde osetiti da smo uz njih i to je moj osnovni cilj, da se svaki građanin kada dođe u “Srem – gas” sa bilo kakvim zahtevom oseti kao da je došao u svoju kuću”, rekla je Nedić nakon imenovanja.

Ona je dodala da je za očekivati da se pojave neki problem u narednom periodu, vezani pre svega za regulaciju cena, ali je unapred zamolila sve građane za strpljenje, ističući da će se poštovati sve zakonske odredbe i regulative.

Nedić je takođe dodala da će se kao i do sada raditi na tome da Mitrovčani imaju jednu od najnižih cena gasa u Srbiji.

Odlazeći direktor “Srem- gasa” Vulin razrešen je te dužnosti na lični zahtev s obzirom da preuzima funkciju direktora Šumskog gazdinstvo Srem ispred “Vojvodinašume”. Vulin je na čelu „Srem- gasa“ bio nepune dve godine.

You may also like