Sremska Mitrovica – Pre izvesnog vremena Javno komunalno preduzeće “Vodovod” iz Sremske Mitrovice i kompanija Plativoo su potpisali ugovor o međusobnoj saradnji i tako omogućili građanima Sremske Mitrovice da plate svoje račune za vodu preko Interneta.

Registrujte se besplatno na Plativoo.rs i platite svoj račun za vodu.

Ugovor su potpisali direktor JKP Vodovod iz Sremske Mitrovice, Borislav Babić, i direktor Plativoo-a, Đorđe Cvetković, u prostorijama javno-komunalnog preduzeća. Tom prilikom su se obratili medijima i istakli da je ovo jedinstvena usluga koja će građanima štedi vreme, a neće ih dodatno koštati.

Plativoo je besplatno digitalno sanduče za sve vaše račune, koje funkcioniše izuzetno jednostavno. Samo treba da se registrujete na platformu (pored kreiranje sopstvenog naloga podržani su Facebook i Google +) i “povežete” svoj nalog tako što ukucate broj ugovora. Nakon 24 sata dobićete odgovor od Plativoo da li je izabrana kompanija podržana, i ukoliko jeste računi će vam stizati u digitalnom obliku na Plativoo.

Plativoo je u potpunosti besplatan i siguran za korišćenje, a takođe više nećete morati da čekate u redu da bi platili vaše račune. Za više informacija kliknite na plativoo.rs

Možda Vam se svidi i