U prodaji konkurs za upis za srednje škole

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Konkurs za upis učenika u prvi razred srednje škole u Republici Srbiji za školsku 2017/18. godinu je objavljen i već se može naći u knjižarama „Prosvetnog pregleda“, “Službenog glasnika“ i „Zavoda za udžbenike“. U sremskomitrovačkim knjižarama Konkurs će se naći u prodaji u narednih nekoliko dana.

U Konkursu se mogu naći detaljne informacije o uslovima upisa učenika u srednje škole, obrazovnim profilima, područjima rada i smerovima u svim školama u Republici Srbiji, po upravim okruzima.

U konkursu su objavljeni opšti i posebni uslovi upisa, merila i način izbora učenika, informacije o upisu učenika sa smetnjama u razvoju, upis učenika starijih od 17 godina u prvi razred srednjih škola, zdravstveni uslovi, neophodna dokumenta za upis, kalendar upisnih aktivnosti, kao i spisak srednjih škola čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice, verifikovanih rešenjem nadležnog organa za poslove obrazovanja.

U okviru konkursa nalaze se i prijava za upis učenika u srednju školu, obrasci za unos želja učenika za upis u srednju školu, kao i primer popunjenog obrasca, a takođe objavljen je i kalendar upisnih aktivnosti.

Možda Vam se svidi i