U mitrovačkom zatvoru preminuo navijač Rada

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici pronađeno telo Aleksandra Saleta Pavlovića (34), navijača fudbalskog kluba Rad.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u zatvorskoj ćeliji pre nekoliko dana, a nije, kako se prvobitno sumnjalo, umro nasilnom smrću, niti se predozirao, potvrđeno je „Novostima“ iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije.

„Osuđenici iz sobe 5, u poluotvorenom odeljenju ‘Zelengora’ u KPZ Sremska Mitrovica, pozvali su 5. septembra, u 6.10, pripadnike Službe obezbeđenja i prijavili da osuđenik Aleksandar Pavlović ne daje znake života. Zavodski lekar je odmah došao u ćeliju i pregledao Pavlovića, nakon čega je konstatovao da je preminuo“, kažu iz Uprave.

O svemu su obavešteni nadležni organi, tužilaštvo i sremskomitrovačka policija, koja je obavila uviđaj i sačinila zapisnik. Telo preminulog je, kako tvrde iz Uprave, prevezeno na obdukciju, koja je pokazala da nema tragova nasilja i da je osuđenik umro prirodnom smrću – u snu.

Inače, Aleksandar Pavlović je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici započeo služenje kazne od šest godina 2014. zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge, a sa izdržavanja kazne trebalo je da izađe u oktobru 2019. godine.

Kako nezvanično saznajemo, osuđenik se nadležnima u zatvoru, kao ni svojim cimerima, nije nikada žalio na zdravstvene probleme, a nije poznato da li je ikada uzimao narkotike ili samoinicijativno neke lekove, koji su, eventualno, mogli da izazovu njegovu iznenadnu smrt.

b92.net

Možda Vam se svidi i