Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji 2017

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Promocija takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju u Sremskoj Mitrovici održaće se u petak, 7. aprila sa početkom u 10 časova u prostorijama Privredne komore.

Rok za prijavljivanje timova, na trinaesto po redu takmičenje je 20. april 2017, dok je finale takmičenja zakazano za 21. decembar 2017, uz direktan prenos na programu Radio televizije Srbije.

Početni nagradni fond ove godine iznosi 4.000.000 dinara.

Benefiti koje možete imati od učešća na takmičenju su, pre svega, besplatna edukacija kroz seriju treninga, promocija u medijima i na sajamskim priredbama, tokom i nakon takmičenja, kao i novčane nagrade za najbolje takmičare.

Timovi, sačinjeni od najmanje tri člana, u periodu od maja do decembra, prolaze trinaest treninga iz oblasti kreativnog rešavanja problema, definisanja inovacije, izrade poslovnog modela, pregovaranja sa kupcima itd.

Više inforamcija o načinu prijavljivanja, pravilima i kalendaru aktivnosti, nalazi se na vebsajtu www.inovacija.org.

Takmičenje se, po trinaesti put, realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, Privredne komore Srbije, Tehnološko-metalurškog fakulteta iz Beograda i Radio televizije Srbije.

Za više informacija možete kontaktirati osobu zaduženu za promociju, Vladimira Nikića na telefon 0631133012.

You may also like