Studentski sajam stručnog usavršavanja: Šta posle studija?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Studenti Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu u utorak, 11. aprila sa početkom u 11 časova organizuju drugi po redu Studentski sajam stučnog usavršavanja. Sajam će se održati na Trgu Dositeja Obradovića 4 u Novom Sadu.

Studentski sajam stručnog usavršavanja je prvi put organizovan prošle godine na Prirodno-matematičkom fakultetu, a ideja samog projekta je da se studenti pre svega informišu gde mogu da svoje stečeno iskustvo tokom studiranja ulože nakon završetka studija. Na sajmu su učestovale mnogobrojne firme, institucije, organizacije, udruženja građana i mnogi drugi koji su želeli da predstave svoj rad studentima Prirodno-matematičkog fakulteta.

Studenti su imali priliku da donesu CV i da razgovaraju sa predstavnicima firmi te da na taj način usavrše svoje komunikacione sposobnosti i veštine interpretacije. Studenti su takođe obilaskom sajma i kroz razgovor sa gostima i predstavnicima firmi, mogli da vide kako njihova struka izgleda u ozbiljnim i popularnim firmama i organizacijama te da dobiju prekopotrebne savete i usmerenja što se tiče njihove karijere i odgovora na pitanje „Šta nakon studija?“.

You may also like