Sremskomitrovački policajci dobrovoljno dali krv

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Dvadeset osam policijskih službenika jutros je dobrovoljno dalo krv, u akciji koju su zajedno organizovali Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, Zavod za transfuziju krvi i Crveni krst u Sremskoj Mitrovici.

Sremskomitrovački policijaci dali su do sada veliki broj jedinica krvi i van organizovanih akcija. Кad god je bilo potrebno, policijski službenici su se među prvima odazivali na sve hitne i vanredne pozive za dobrovoljno davanje krvi.

Prema evidencijama Crvenog krsta, ove godine je 15 policijskih službenika u Sremskoj Mitrovici dobilo priznanja za višestruko dobrovoljno davanje krvi. Spremnost da učine sve za dobrobit svojih sugrađana i svest da u svakom trenutku mogu da spasu nečiji život, dovoljni su motivi ovim humanim i hrabrim ljudima za učešće u svim dosadašnjim i budućim akcijama dobrovoljnog davanja krvi.

Кako jednodušno kažu, imaju potrebu i moralnu obavezu da i na ovaj način pomognu onima kojima je takva pomoć neophodna.

Akcija je realizovana u prostorijama Odeljenja policije u Sremskoj Mitrovici od 8 do 11 časova, a među prvima, krv je dobrovoljno dao Đura Mandić, načelnik Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i