Sremska Mitrovica – Ministarstvo unutrašnjih poslova Sremska Mitrovica izdalo je danas zvanično saopštenje za javnost u vezi pucnjave koja se desila sinoć u sremskomitrovačkom kafiću Palata.

SAOPŠTENJE:
U tuči koja se noćas dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici teške telesne povrede zadobila su dva lica, od kojih je jedan policijski službenik koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke.

Više osoba napalo je policijskog službenika i njegovog prijatelja, zadavši im pri tom više udaraca rukama, stolicama i flašama, nakon čega su iz dva različita pištolja ispalili dva projektila u njihovom pravcu, od čijeg je rikošeta povređen policijski službenik, ali i dve devojke koje su bile u ugostiteljskom objektu.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i identifikaciji osoba koje su nanele teške telesne povrede oštećenima. O svemu je obavešten zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici koji je ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju.

You may also like