Saobraćajna nesreća u Noćaju

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U samom centru Noćaja sinoć oko 21 čas desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je na sreću ozbiljnije „povređen“ samo spomenik star skoro jedan vek.

Nesreća se desila tako što je jedno putničko vozilo koje je dolazilo iz pravca Glušaca naletelo na spomenik postavljen na samoj raskrsnici u centru sela. Spomenik je srušen i uništen, a putnici iz automobila prošli su sa lakšim povredama.

„Sinoć smo ponovo bili svedoci saobraćajne nezgode koja se dogodila u samom centru Noćaja. Ovaj put bez većih posledica i povreda po učesnike u saobraćaju, ali mnogo puta pre toga imali smo drugačije i tragičnije ishode“, rekao je za Ozon media Slobodan Bogdanović, predsednik Mesne zajednice Noćaj.

On je za one koji to ne znaju podsetio da raskrsnica u samom centru Noćaja liči na kružni tok, a da to nije, da je nedovoljno osvetljena i da su saobraćajni znaci postavljeni pre raskrsnice teže uočljivi, te sve to naveo kao razloge zbog čega su na tom mestu česte nesreće.

„Kako kažu stariji meštani spomenik postavljen u samoj raskrsnici datira iz 1921. godine, do sada je mnogo puta rušen, jednom i sa smrtni ishodom po učesnike u saobraćaju i slobodno možemo reći da je u pitanju problem veka našeg sela“, priča dalje Bogdanović.

On je još jednom uputio apel nadležnim organima da pod hitno reše problem pomenute raskrsnice sa postavljanjem svetlosne signalizacije i dodatne ulične rasvete kako se saobraćane nezgode kao što je ona od sinoć ne bi više dešavale.

Možda Vam se svidi i