Sremska Mitrovica – Radovi u okviru druge faze radova na izgradnji novog objekta Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici teku po planu i predviđenom dinamikom.

Prema rečima Borisa Kovač, šefa gradilišta i izgradnje ispred kompanije „Gat“ trenutno su u toku radovi na izlivanju betonske ploče, a ujedno postavlja se hidro i termo izolacija.

U narednih desetak dana, odnosno do roka koji je predviđen za kraj ovih radova, a koji je 2. jun biće postavljena još i PVC stolarija u unutrašnjosti objekta, kao i spoljašnja vrata.

„Postavljanje stolarije će predstavljati i kraj naših radova na ovom objektu, bar za sada. Zadovoljan sam kako je sve teklo, radovi su izvedeni kvalitetno i u rokovima što je najbitnije“, rekao je Kovač.

Za ovu fazu radova Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine opredelila je sredstva u iznosu od 9 miliona dinara.

Podsećanja radi izgradnja novog objekta škole u Mačvanskoj Mitrovici sastoji se iz dve faze. Prva faza obuhvata rušenje fiskulturne sale i kabineta za tehničko obrazovanje, izgradnju i opremanje dela objekta nove škole na tom mestu. Nakon završetka ove, počinje druga faza koja obuhvata rušenje ostatka zgrade postojeće škole, odnosno učionica, zbornice i kancelarija i izgradnju fiskulturne sale, kabineta za tehničko, kuhinje, trpazarije, produženog boravka na toj lokaciji.

Možda Vam se svidi i