Koškanje u mitrovačkoj diskoteci: Da li je ili ne bio potegnut nož?

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – Kako Ozon nezvanično saznaje u jednoj sremskomitrovačkoj diskoteci prošlog vikenda došlo je do konflikta između nekoliko mladića, a jedan od njih završio je i sa posekotinama.

Postoji nekoliko različitih verzija ovog događaja, prema prvoj verziji jedan mladić je ušao u okršaj sa dva gosta, a u njihovom koškanju potegnut je nož. Obezbeđenje objekta je brzo reagovalo, međutim u toj pometnji jedan od mladića je, navodno zadobio posekotine noge.

Prema drugoj verziji događaja do okršaja jeste došlo, ali nije bilo potezanja noža, nego je napadač pao na staklenu čašu ili flašu i na taj način se povredio.

Obzirom da na samom ulazu u diskoteku postoji detektor metal kroz koji svi gosti moraju da prođu, postavlja se zaista pitanje da li je postojala mogućnost da je u okršaju zaista bilo potezanja noža.

Iz Policisjke uprave u Sremskoj Mitrovici potvrđuju da je podneta prijava vlasnika objekta u kojem se okršaj desio, ali da je još uvek u toku utvrđivanje svih činjenica.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Бане 23.05.2017. - 3:21 pm

Који сте ви „новинари“ (да не кажем нешто горе, а што вам више приличи)… Што „u jednoj sremskomitrovačkoj diskoteci“, кад се тачно зна у којој???

Ozon 27.05.2017. - 10:59 am

Poštovani gospodine Branislave, šta to nama više priliči po Vašem stručnom mišljenju? Zašto bi mi pisali ime diskoteke, ako i bez toga se zna o kojoj je reč. Postoji jedna izreka da je i loša reklama ipak reklama, a mi ne želimo nikog reklamirati, bar ne besplatno. Ukoliko mislite da znate posao novinara da radite bolje od nas, slobodno se upustite u novinarske vode, pa možda budete shvatili kako je to kada treba da se meri svaka napisana reč, kako je kada vaš rad mogu da kritikuju baš svi, a to ponajviše čini polupismen svet i još mnogo toga „lepog“ što donosi ova posao sa sobom… Pozdrav i hvala što nas pratite!

Komentari su zatvoreni.