Premijerka Brnabić na otvaranju podvožnjaka

Od strane Ozon
3 komentari

Sremska Mitrovica – Svečano puštanje u funkciju podvožnjaka na ukrštanju magistralne pruge Beograd – Šid – državna granica i lokalnog puta u Fruškogorskoj ulici zakazano je za sredu, 15. novembra, a kako Ozon saznaje tim povodom u Sremskoj Mitrovici boraviće i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Prvi konkretni radovi na izgradnji podvožnjaka počeli sredinom februara 2016. godine, a nedavno su i zvanično završeni. Podvožnjak je osam metara dubok i 17 metara dug, podrazumeva saobraćajnicu za drumski saobraćaj, pešačke i biciklističke staze sa obe strane kolovoza. Pored samog podvoznjaka projekat je obuhvatao i izgradnju dva kružna toka, jednog kod „Horoskopa“ i drugog kod „Elektrovojvodine“. Sredstva za realizaciju projekta obezbeđena su kako od strane lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica, tako i od strane nekoliko drugih nivoa vlasti.

Podsećamo, radovi na izgradnji podvožnjaka vršili su se prema najmodernijim tehnologijama koje su omogućile da tokom trajanja posla železnički saobraćaj nesmetano funkcioniše.

You may also like

3 komentari

Sladza 13.11.2017. - 11:48 am

Da li tačno da se dva autobusa ne mogu mimoići?
A da bazen curi?

Boban 16.11.2017. - 1:48 pm

Nije istina jer su i podvožnjak i bazen su potpuno u redu. Kome se ne sviđa neka ide okolo i ne mora da se kupa.Pozdrav Sladžo

Lemi 16.11.2017. - 2:15 pm

Sta cemo sa onom skakaonicom kad se ide prema prvoj zdravstvenoj i kako ce uopste ovim kruznim tokom prolaziti kamioni s prikolicom? Vama botovima nije jasno da je mozda trebalo resiti problem tranzita a ne praviti malecki kruzni tok a sleperi idu i dalje ovuda.

Komentari su zatvoreni.