Održana akcija „Zdravlje, lepota – kvalitet života“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Društvo za borbu protiv šećerne bolesti Grada Sremska Mitrovica u saradnji sa Srednjom medicinskom školom “Draginja Nikšić“ juče je na Trgu Ćire Milekića organizovalo akciju preventivnog, promotivnog i humanitarnog značaja.

Tokom akcije zainteresovani Mitrovčani su imali priliku da provere nivo šećera u krvi i krvni pritisak, učenici farmaceutskog smera su prezentovali proizvode koje su sami napravili sa svojim nastavnicima – u pitanju su kreme za lice, ruke, grožđane, cinkove masti i sličnom, a fizioterapeuti su demonstrirali vežbe razgibavanja. Pored toga Mitrovčanima je deljen i promotivno-edukativni materijal.

Skup je bio i dobra prilika da se organizuje i prikupljanje sredstva za pomoć u lečenju devojčice Milice Končar iz Laćarka koja boluje od dijabetesa, Kronove bolesti, epilepsije i osteoporoze i koja treba da ide u Italiju na tretman matičnim ćelijama.

Akcija za pomoć Milici Končar je i dalje u toku, a sredstva se mogu uplatiti na žiro račun : Poštanska štedionica 200-47031613-25
Devizni račun: Sber banka RS35285226604000261860
Na ime majke Natalija Končar,
Železnička 16
22221 Laćarak

You may also like