Požar u Sremskoj Mitrovici, jedna osoba povređena

Od strane Ozon
3 komentari

Sremska Mitrovica – Juče je u ranim jutarnjim časovima u ulici Miloša Obilića na broju 164 u Sremskoj Mitrovici izbio požar u kojem je povređena jedna osoba.

Prema informacijama koje je za Ozon media izneo načelnik Sektora za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici Stevan Pejić dojava o požaru vatrogasna služba primila je u 06:24 sata, a na lice mesta šest vatrogasaca sa tri vozila je izašlo u roku od samo nekoliko minuta.

„Dolaskom na lice mesta pripadnici vatrogasne službe zatiču požar u razbuktaloj fazi sa plamenom koji je zahvatio jednu prostoriju veličine 8×4 metara, tavan i krovnu konstrukciju iznad te prostorije“, rekao je Pejić i dodao da se radi o prizemnoj kući i da je zahvaljujući intervenciji vatrogasaca sprečeno dalje širenje požara.

Prema njegovim rečima u dvorištu zatečen je vlasnik kuće sa opekotinama lica, ruku i nogu koji je u teškom stanju zbrinut od strane pripadnika Hitne pomoći. Osim njega, nije bilo drugih povređenih lica.

U toku je utvrđivanje uzroka požara.

Foto: pixabay

Možda Vam se svidi i

3 komentari

Jelena 08.06.2017. - 5:12 pm

Postovani,niste izneli dobre informacije, kuca se nalazi na broju 174 a povredjenog nisu zatekli u dvoristu nego je uz pomoc komsije izasao na ulicu i pao na travu potom se onesvestio.

Brankica 12.06.2017. - 12:19 am

Niko kao dragi Bog!!!!

Brankica 12.06.2017. - 12:19 am

Niko kao dragi Bog!!!

Komentari su zatvoreni.