Postavljen „parking“ za pse u Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitorica – Ispred svoje filijale na Trgu Vojvođanskih brigada u Sremskoj Mitrovici Vojvođanska banka postavila je „parking“ za pse.

Kako bi klijentima obezbedila bezbedno mesto na kome mogu da ostave ljubimce dok su u banci, „parkinzi“ su pored Mitrovice postavljeni još ispred 15 filijala širom Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Bečeju, Somboru, Subotici, Užicu i Zrenjaninu.

„Želimo da klijenti koji imaju ljubimce bez opterećenja i briga obavljaju poslove u našim filijalama. Zato smo ispred poslovnica koje su imale adekvatne uslove za to, u ukupno 12 gradova, postavili „parking“ za pse. U narednom periodu nastavićemo sa ovom praksom“, kažu u ovoj banci.

Jedan od klijenata Vojvođanske banke koji je imao priliku da isproba „parking“, istakao je da mu mesto ispred banke na kome može da ostavi psa daje osećaj veće sigurnosti.

„Ovo će biti naročito korisno kada krenu visoke temperature. Vlasnici pasa nikako ne bi trebalo da ostavljaju ljubimce u automobilima ili na suncu, već na „parkingu“ – zaklonjenom mestu ispred filijale“, rekao je zadovljan klijent.

Možda Vam se svidi i