Pokloni za najmlađe Mačvane

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Mališane iz objekta „Lane“ u Mačvanskoj Mitrovici danas su povodom obeležavanja Dečije nedelje posetile načelnica Gradske uprave za obrazovanje Mirjana Pjevac i direktorica PU “ Pčelica“ Miroslava Ilijić. Njih dve su najmlađe mačvane obradovale igračkama koje su donele kao poklon.

„Pre svega zahvalila bih se Gradskoj upravi za obrazovanje koja svake godine obraduje naše mališane sa prigodnim poklonima. Danas smo odlučili da posetimo objekat „Lane“ u Mačvanskoj Mitrovici i vidimo kako oni obeležavaju Dečiju nedelju. U našim objektima tokom ovih par dana je posebno veselo, za mališane je pripremljen niz aktivnosti i svi se trudimo da im ova nedelja ostane u lepom sećanju“, rekla je Ilijić prilikom posete.

Ona je kratko dodala da je obeležavanje Dečije nedelje počelo Malom olimpiadom koja je održana u ponedeljak na Atletskom stadionu, da su se zatim organizovali maskembali, druženja, akcije „deca deci“ u kojoj su mališani jedni drugima pripremali poklone, zatim „vaspitači deci“ u okviru koje su vaspitači spremili predstave. Akcija „kuvarice deci“ će se održati sutra i u okviru nje će kuvarice u svakom objektu „Pčelice“ pripremiti tortu za mališane.

Možda Vam se svidi i