Počinje izgradnja kružnog toka kod Elektrovojvodine

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Prema rečima gradonačelnika Sremske Mitrovice Vladimira Sanadera svi uslovi su ispunjeni i teren je spreman za početak izgradnje kružne raskrsnice kod Elektrovojvodine.

Sam datum početka radova zavisi, objašnjava za Ozon media gradonačelnik Sanader, isključivo od sinhronizacije izvođača radova na tom projektu i na projektu izgradnje podvožnjaka.

„Mi smo već izvođaču omogućili da uđe u posao, ali s obzirom da se još uvek radi ispod podvožnjaka potrebno je da se svi radovi sunhronizuju. Lepo vreme ovih dana svakako odgovara putarima, tako da verujem da će radovi na izgradnju kržne raskrsnice kod Elektrovojvodine početi u narednih desetak dana“, rekao je Sanader.

Vrednost izgradnje ove kružne raskrsnice, servisnih saobraćajnica u njenom sklopu i 150 metara puta iz svakog kraka iznosi oko 60 miliona dinara. Izvođač radova je „Vojvodina put“ preko „Sremputa“.

Nakon početka radova na izgradnji pomenute kružne raskrsnice ubrzo će početi radovi na izgradnji još jedne raskrsnice istog tipa i to kod „Horoskopa“. Vrednost izgradnje ove raskrsnice iznosiće 25 miliona dinara.

You may also like