Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja. Čeka se oko 30 minuta.

Auto-moto savez Srbije je saopštio da je na važnijim putnim pravcima saobraćaj trenutno umerenog inteziteta i odvija se bez zastoja.

Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje i kada je pojačan intezitet saobraćaja, pa i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna je puna opreznost u vožnji, naveo je AMSS.

Kako ponovo ulazimo u period sa temperaturama koje će se, prema rečima meteorologa, u najtoplijem delu dana kretati između 32. i 36. podeoka, potrebno je praviti češće odmore u vožnji i koristiti vodu za osveženje.

Od 08.07.2017.godine do 31.08.2017.godine, doći će do izmene režima saobraćaja usled radova na pojačanom održavanju kolovoza na državnom putu II A reda broj 222, deonica Svrljig-Kalna, od izlaza iz naseljenog mesta Crnojevića prema Perišu. Radovi će biti obezbedjeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Od 06.07.2017.godine od 07.00 časova do 07.07.2017.godine do 07.00 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od petlje Kolari do petlje Vodanj, u voznoj saobraćajnoj traci smera Niš-Beograd.

Za vreme izvođenja radova celokupan saobraćaj iz smera Niša ka Beogradu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u zoni izvodjenja navedenih radova.

Možda Vam se svidi i