Sremska Mitrovica – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

U više odvojenih akcija na suzbijanju imovinskih delikata, koje su realizovane na teritoriji policijskih uprava Beograd, Кragujevac, Novi Pazar, Leskovac, Pirot, Pančevo, Požarevac, Smederevo, Bor, Vranje, Zaječar, Jagodina, Sremska Mitrovica i Prokuplje, uhapšeni su osumnjičeni koji se terete da su u prethodnom periodu izvršili više od 300 teških krađa, krađa i razbojništava.

Takođe, u okviru ovih akcija podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 48 osoba.

Policija je od osumnjičenih oduzela više predmeta koji potiču iz krivičnih dela, između ostalog četiri automobila, motocikl, skuter, umetničku sliku, više mobilnih telefona i sim kartica, dva kompjutera, više komada nameštaja i tehničkih uređaja ukradenih iz kuća i stanova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Policijskom upravom Sremska Mitrovica uhapsili su D.J. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je ukrao tri automobila, koja su prilikom pretresa kod njega pronađena.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio tri krivična dela teške krađe, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su D.H. (1981), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa.

D.H. se tereti da je od avgusta 2016. godine do oktobra 2017. godine iz jednog proizvodnog pogona predmeta od plastike ukrao robu u vrednosti od 12.000.000 dinara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetogodišnje devojke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična dela krađa i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Osumnjičena se tereti da je pokušala da zloupotrebi jednu od platnih kartica oštećenog, za koju je on prijavio da mu je nestala na neutvrđen način.

You may also like

1 komentar

Karlo 06.12.2017. - 2:14 pm

Gonza Saric je pokrao celu Mitrovicu i ako vam je nesto ukradeno samo idite u Jaliju i nadjite njega i uzmite svoje.Skoro je izasao iz zatvora i nastavio svoj stari biznis a to su teske kradje!!!

Komentari su zatvoreni.