Sremska Mitrovica – U poslednjih nekoliko godina više inostranih kompanije otvorilo je proizvodne pogne u Sremskoj Mitrovici, pa tako imamo američki “Cooper standard”, italijanski “Labor Legno”, austrijski “Gierlinger” odnosno “Mitros”, svima njima lokalna samouprava će se simbolično zahvaliti kroz “Trg investitora”.

“”Trg investitora“ je jedna naša lepa zamisao, jedna vrsta zahvalnosti Grada prema kompanijama koje su došle u Sremsku Mitrovici. Trg će se nalaziti na samom ulasku u Grad, kod takozvane Rumske malte gde će biti istaknuta obeležja svih kompanija, kako stranih investitora, tako i domaćih koji su uložili svoja sredstva u naš Grad i zaposlili Mitrovčane”, rekao je gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader.

On je objasnio da će se konkretno raditi o maloj površini na kojoj će biti postavljeni jarboli sa zastavama svih kompanija koje posluju u Sremskoj Mitrovici.

“Pored simbolične zahvalnosti kompanijama koji već posluju u našem gradu “Trgom investitora” ćemo pokazati i onim potencijalni investitorima da je Mitrovica grad sa pozitivnom klimom za ulaganje”, rekao ja Snader.

Za “Trg investitora” iz budžeta Grada Sremska Mitrovica ove godine biće izdvojena novčana sredstva u visini od 2 miliona dinara.

You may also like

1 komentar

Sta radite bre?! 23.01.2017. - 10:45 pm

2 miliona dinara za nekoliko jarbola??? Koliko ce se od toga nacapati oni koji ucestvuju u celoj akciji…

Komentari su zatvoreni.