Sremska Mitrovica – Prvo izvlačenje nagrada „Uzmi račun i pobedi“ obavljeno je u subotu, 11. marta u u direktnom prenosu na prvom programu RTS-a, a jedno od najvrednijih nagrada, automobil „Fiat 500l“ otišao je u ruke Mitrovčanki Desanki Filipović.

Pored Filipović „Fiat 500 L“ su dobili još i Gordana Trifunović Dimovski iz Beograda, Ljilja Jakoševski iz Vrbasa, Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja, Gordan Pejić iz Železnika, Rada Jovanović iz Kraljeva, Veselin Martinović iz Subotice, Nikola Đorđević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Đokić iz Novog Sada i Slavka Pantović iz Smedereva.

Najvredniju nagradu dvosoban stan u ulici Braće Jerković u Beogradu dobila je Marina Grković iz naselja Mesarci kod Debrca.
Koverte koje su blagovremeno stigle, a nisu izvučene, učestvovaće u narednim izvlačenjima 18, 25. i 31. marta. Građani mogu da šalju i dodatne koverte sve do 30. marta.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.
U prvom krugu nagradne igre ukupno je izvučeno 177 nagrada.

Možda Vam se svidi i