Sremska Mitrovica – U utorak, 28. marta sa početkom u 14 časova u Biblioteci „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici održaće se tribina pod nazivom „Studiram, putujem, upoznajem Evropsku uniiju“ u organizaciji tima projekta „EUTEКA – EU u vašoj biblioteci“.

Na tribini će biti reči o mogućnostima koje se mladim ljudima u Srbiji nudi da besplatno studiraju na univerzitetima u Evropskoj uniji kroz program EU Erazmus plus, kao i prilikama koje se pružaju za volonterski rad u zemljama EU. Takođe će biti reči i o mogućnostima koje ovaj progra pruža sa stručno usavršavanje nastavnog osoblja na univerzitetima u EU.

Na tribini učestvuju Goran Bogunović iz Erazmus plus programa EU kroz koji se finansiraju projekti u oblasti obrazovanja i omogućava besplatno studiranje studentima iz Srbije u zemljama EU, kao i Ana Srećković, koja je zahvaljujući ovom programu EU imala prilike da svoje studije završi u Španiji.

Za sve dodatne informacije se možete obratiti Aleksandru Đukiću iz projekta „EUTEКA – EU u vašoj biblioteci“ na 063 385 129.

You may also like