Sremska Mitrovica – Кomisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Grada Sremska Mitrovica raspisala je javni poziv za ostvarivanje prava кorišćenja bez plaćanja naкnade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Mitrovice za 2018. godinu.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Grada Sremska Mitrovica komisija raspisuje javni poziv kojim obaveštava obrazovne ustanove – škole, stručne poljoprivredne službe i socijalne ustanove da im se može dati na korišćenje površina poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koja je primerena delatnosti kojom se bave, a najviše do 100 hektara, visokoobrazovne ustanove – fakultete i naučne institute čiji je osnivač država i ustanove za izvršenje krivičnih sankcija da im se može dati na korišćenje površina poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koja je primerena delatnosti kojom se bave, a najviše do 1.000 hektara, kao i pravna lica u državnoj svojini registrovana za poslove u oblasti šumarstva da dostave potrebnu dokumentaciju radi ostvarivanja korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Sremska Mitrovica za narednu godinu.

Rok za dostavljanje zahteva i potrebne dokumentacije iz ovog javnog poziva je 31. oktobar 2017. godine.

Кontakt osoba za sve informacije u vezi sa ovim javnim pozivom je Desanka Stupar, telefon: 610-623, email: gu11@sremskamitrovica.org.rs ili lično u prostorijama Gradske uprave za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, Grada Sremska Mitrovica, Ulica Svetog Dimitrija, br.13, I sprat, kancelarija 52. Takođe više o javnom pozivu možete pronaći OVDE.

Možda Vam se svidi i