Počinje sa radom škola fudbala FK „Podrinje“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbalski klub „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice poslednjih nekoliko godina imao je zapažene rezultate sa uzrastom kadeta. Klub je stvarajući optimalne uslove za rad te kategorije, stvorio i uslove za rad sa uzrastom starijih pionira, ali i za rad fudbalske školice.

Kako je za Ozon media rekao Jevtić Milan, sekretar kluba zvanično otvaranje Fudbalske škole FK „Podrinje“ za dečake 2003. godište i mlađe zakazano je za sredu, 19. jula u 19:30 časova na igralištu kluba.

„Obzirom da vlada besparica u društvu postignut je dogovor sa Upravnim odborom kluba da se članarina u našoj školici fudbala ne naplaćuje. Mi ćemo se truditi da stvorimo sve potrebne uslove za nesmetan rad sa dečacima, a u dogovoru sa roditeljima pratićemo i njihov napredak u osnovnoj školi“, rekao je Jevtić.

Za trenera u školi fudbala izabran je Đonlić Dalibor bivši fudbaler FK „Srema“, FK „Podrinja“ i mnogih drugih ekipa, koji je završio višu školu za trenere, i poseduje trenersku „B“ licencu.

Više informacija o samoj školi i upisu mogu se dobiti na sledeće brojeve telefona: 061/66-07-038; 060/06-27-088; 065/26-21-813.

Možda Vam se svidi i